Tryffeliretki

Tryffeliretki

09.10.2021

Tryffelien etsintää koiran avulla kokeillaan Kajaaninjoen varressa.

Suomen luonnosta voi löytää myös arvokkaita tryffelisieniä luonnonvaraisena. Kainuun sienisyksy -hankkeessa tutustutaan tryffeleiden etsintään koulutetun tryffelikoiran avulla Kajaanin keskustasta jokipuistosta. Asiantuntijana on Kirsi Saloniemi Suomen tryffeliharrastajat ry:stä.

Retkelle mahtuu mukaan muutamia osallistujia ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumalla allaolevalla lomakkeella saat tarkemmat tiedot retkestä sähköpostiisi.

Ohjelma:

10.00-11.00 Kokoontuminen Scandic Kajanuksen edustalla. Tutustuminen tryffelikoiran kanssa työskentelyyn ja tryffelien etsintää Kaukametsän puistossa.

Tauko

11.15-12.30 Siirtyminen Kajaanihallille. Tryffelien etsintää Kaupunginlammen ja puropuiston ympäristössä. Tryffelien etsintä eri elinympäristöissä.

Huomaathan, että tälle tutustumis- ja kartoitusretkelle ei voi ottaa omia koiria mukaan. Ensi vuonna on tarkoitus järjestää kurssi omistajille ja koirille.

Kainuun sienisyksy -tapahtuma on saanut rahoitusta Suomen kulttuurirahaston Kainuun rahastolta. #kulttuurirahastontuella

Tapahtuman ajankohta: 09.10.2021 10:00 - 12:00
Lähiosoite: Koskikatu 3
Postinumero ja -toimipaikka: 87200 Kajaani
Hinta: Maksuton
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 08.10.2021 18:00
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

HANKKEET

Tapahtuman henkilöt

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.