SIIRRETTY Pärepäivä

SIIRRETTY Pärepäivä

16.05.2020

TILAISUUS SIIRRETTY Tule kokeilemaan pärehöyläystä ja -rakentamista. Mihin kaikkeen päre taipuu. Ilmoittautuminen viimeistään 11.5.

Tilaisuus on siirretty koronavirusepidemian vuoksi.

 

Pärepäivä

Tervetuloa kokeilemaan pärehöyläystä ja -rakentamista! Millainen on hyvä pärepuu, mitä kaikkea päreestä voisi tehdä, tai tarvitsetko päreitä uuteen kattoon ja apua rakentamiseen - tule tutustumaan! Pärepäivän ohjaajina toimivat Ismo Varis ja Seppo Tahvanainen.

Aamupäivässä perehdymme päreen höyläykseen ja iltapäivässä päästään kokeilemaan pärerakentamista. Ota mukaan mukavat työvaatteet ja -rukkaset. Olet myös tervetullut käymään paikalla tutustumassa pienemmänkin hetken. Tarjolla kahvit sekä opit päreen käyttöön. Tervetuloa!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: tanja.airaksinen@msl.fi/045 120 4259. Ilmoittaudu viim. 11.5. kahvituksia varten. Kurssi on osallistujille maksuton.

Tilaisuuden järjestää Yhteinen ympäristö -elinvoimaa ympäristöstä -hanke. Hanke on Maaseudun Sivistysliiton ja Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten/ProAgria Itä-Suomen yhteishanke, ja se kehittää ympäristönhoitoon liittyvää yrittäjyyttä ja palvelutarjontaa Pohjois-Karjalan alueella.

 

 

Tapahtuman ajankohta: 16.05.2020 10:00 - 15:00
Lähiosoite: Nauvunkankaantie 17
Postinumero ja -toimipaikka: 83480 Ahonkylä, Liperi
Hinta: Maksuton, järjestelyiden takia ilmoittautuminen välttämätöntä
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 11.05.2020 16:00

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut