Salaojitus ja pellon muotoilu pellonpiennarpäivä

Salaojitus ja pellon muotoilu pellonpiennarpäivä

22.10.2020

Päivän aiheina salaojitus, salaojien huuhtelu, pellon tasaus, rengas- ja akselipainojen mittaus sekä rengaspaineiden säätö.

Salaojitus ja pellon muotoilu -pellonpiennarpäivä

Päivän aiheina salaojitus, salaojien huuhtelu, pellon tasaus, rengas- ja akselipainojen mittaus sekä rengaspaineiden säätö, jos mahdollista ota oma traktori ja työkone mukaan. Paikalla tela-alustainen kaivava salaojakone, salaojahuuhtelulaite, pellon tasauslanat vetokoneineen ja konevaaka. Tervetuloa pellonpientareelle seuraamaan työnäytöksiä ja keskustelemaan. 

Kohteen sijainti: Halosen Jukan peltolohkolla, Niittylahdentie 47, 82220 Joensuu (12km Joensuusta ja 53km Kiteeltä)

Ajo-ohjeet Joensuusta: Nouse 6-tieltä Reijolan rampista oik. Mulonsalontie. Aja 0,5km ja käänny liikenneympyrän 3. liittymästä (vas.) Mulonväylälle. Aja 3km ja käänny oik. Niittylahdentie. Aja 0,5km ja kohde on vasemmalla.
Ajo-ohjeet Kiteeltä: Käänny 6-tieltä 13km ennen Joensuuta vasemmalle Joensuuntie/Mulonväylä. Aja 2km ja käänny vasemmalle Niittylahdentie. Aja 0,5km ja kohde on vasemmalla.

Päivät järjestää Viljellään viisaasti ja Vastuullista proteiinia pöytään -hankkeet. Tarjolla makkaraa, kahvia ja härkäpapuleivonnaisia.

Yhteistyössä mukana: Michelin Oy, Atria, MPH Metallipalvelu Hartikainen, Meltex, Salaojaurakointi Lappalainen Eero, Valtra, Juuan Dolomiittikalkki Oy.
 

Koronan vaikutukset:

Noudatamme hallituksen suosituksia koronapandemian hillitsemiseksi. Pellonpiennarpäivät järjestetään, mikäli ohjeistukset eivät muutu. Tapahtumassa noudatamme hyvää hygieniaa, pidetään 1-2 m turvavälit. Ethän tule flunssaoireisena.

Korona-ohjeistusta:

 • Tulethan paikalle vain terveenä.
 • Pidetään turvavälit vähintään 2m.
 • Kaikissa tapahtumissa on ProAgrian henkilöstön käytettävä kasvomaskeja, suosittelemme sitä myös asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.
 • Pidetään huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta.
 • Käsidesiä ja kasvomaskeja on tapahtumassa tarjolla.

       

Tapahtuman ajankohta: 22.10.2020 12:00 - 15:00
Lähiosoite: Niittylahdentie 47
Postinumero ja -toimipaikka: 82220 Joensuu
Hinta: Maksuton, ei ilmoittautumista

Jaa

Tapahtuman henkilöt

 • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
  Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
 • Tilaa palvelu
  Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.