Säilörehun laatu ja hävikit

Säilörehun laatu ja hävikit

Säilörehun laatu ja hävikit

18.03.2021

Säilörehun laatu ja hävikit. Ilmoittautuminen 10.3.2021 mennessä.

Koulutus on siirretty keväälle 2021. Julkaisussa oleva päivämäärä on ohjeellinen. 
Tiedot pävittyvät alkuvuodesta, ja toteutus on joko etäyhteydellä tai myös lähiopetuksena

  • Koulutus: Säilörehun laatu ja hävikit-päivä

Päivän alustava sisältö:

• Säilörehun laatu- mistä se syntyy/ Eastman-Risto Välimaa/ ProAgria Itä-Suomi
• Hävikit tilalla- voiko siihen vaikuttaa?
• Käytäntö-laadulliset havainnot ja seuranta- siilot/paalit

Lisätietoja ja ilmoittautuminen

Sari Laukkanen p. 044 797 4581 tai sari.laukkanen@kao.fi

Ilmoittautumisaika päättyy 10.3.2021. Mikäli minimiosallistujamäärä ei täyty, koulutus perutaan. 
Ilmoittautuminen on sitova. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tulleesta peruutuksesta veloitetaan 50 % kurssin hinnasta.
Mikäli ilmoittautumista ei peruuteta 10.3.2021 mennessä ja osallistuja jää ilman hyväksyttävää syytä saapumatta, häneltä veloitetaan koko kurssimaksu.

Koronaviruksen (COVID-19) osalta noudatamme viranomaisohjeistusta.

Tapahtuman ajankohta: 18.03.2021 09:00 - 15:00
Postinumero ja -toimipaikka: Verkkokoulutus
Hinta: Kts sisältö

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut