ProAgria Maitovalmennus 2021

ProAgria Maitovalmennus 2021

20.10.2021 - 21.10.2021

Kaksi päivää huipputietoa, näköaloja ja verkoston voimaa - tavataan Tampereella!

Luvassa on vahvaa ammattiasiaa maidontuotannon tulevaisuudesta, maitoyrityksen taloudesta, valkuaisomavaraisuudesta, kestävästä ja tuottoisasta karjasta sekä eläinterveydestä. Puhujina ovat asiantuntijat, tieteen tekijät ja maitotilayrittäjät.

ALUSTAVA OHJELMA:

 

Keskiviikko 20.10.

9.30 Kahvia tarjolla
9.55 Tervetuloa, Harri Mäkivuokko, ProAgria Keskusten Liitto

Sessio 1: Katse tulevaan

10.00 Tulevaisuus on jotain aivan muuta kuin luulet. Raha, rakkaus vai tieto ja teknologia ajureina? arvostettu tieteentekijä Esko Valtaoja
11.00 Tauko
11.15 Yrittäjän hyvinvointi – resursseista tärkein, psykologi, psykoterapeutti Pirjo Latvanen
11.45 Keskustelu
12-13.30 Lounas ja minimessut

Sessio 2: Taloudellisesti kestävä tuotanto

13.30 Talous- ja kannattavuuskäsitteistöä – mitä eri tunnusluvut kertovat maitotilayrityksen taloudellisesta asemasta? professori Timo Sipiläinen, Helsingin yliopisto
14.00 Keskustelua ja kokemuksia
14.15 Case: Näin johdan tilani taloutta, maitotilayrittäjä Antti Heinonen, Hämeenlinna
14.45 Keskustelua ja kokemuksia
15.00 Kahvi ja minimessut

Sessio 3: Valkuaisomavaraisuuden parantaminen – puhetta vai tekoja

15.30 Erilaiset keinot ja ruokintastrategiat valkuaisomavaraisuuden kasvattamiseksi, professori Aila Vanhatalo, Helsingin yliopisto
16.00 Keskustelua ja kokemuksia kentältä
16.15 Palkoviljat osana viljelykiertoa, huippuosaaja Jarkko Storberg, ProAgria Länsi-Suomi
16.45 Keskustelua ja kokemuksia
17.00 Päätös ja yhteinen verkostoitumistilaisuus minimessujen yhteydessä klo 18.30 saakka.
 

Torstai 21.10. Kestävää kannattavuutta

Kahvia tarjolla ei-yöpyjille

8.30 Tervetuloa!
8.35 Maitomarkkinakatsaus, johtaja Ilkka Pohjamo, Valio Alkutuotanto
9.05 Miten karjasta paras tuotto? maitotilayrittäjä Veikko Jokitalo, Sievi
9.35 Keskustelua
9.50 Tauko ja minimessut
10.15 Miten suomalainen lypsykarjayrittäjä hyötyy eurooppalaisesta jalostusyhteistyöstä? Lypsykarjayrittäjä Anna Lappalainen, Siilinjärvi 
10.45 Keskustelu
11.00-12.15 Lounas ja minimessut

Sessio  Eläinterveydestä kilpailukykyä koko ketjuun

12.15 Nasevasti epidemiaa vastaan, ELL Ina Toppari, ETT
12.45 Karjan hallittu uudistus - taloudellisesti kannattava ympäristöteko? ELL Kristiina Sarjokari, Valio Alkutuotanto
13.15 Keskustelu ja tauko

Sessio Voimavasikat vasikkaketjun kilpailukyvyn varmistajana

13.45 Lihamarkkinakatsaus ja tulevaisuuden markkinanäkymät, johtaja Sinikka Hassinen, A-Tuottajat     
14.15 Vasikkahankkeissa opittua ja hyviä käytäntöjä, asiantuntijat Jenni Kivinen ja Sanni Nikkola, ProAgria Etelä-Suomi ja ProAgria Etelä-Pohjanmaa
14.45 Keskustelu
15.00 Kahvi ja hyvää kotimatkaa!

Pidätämme oikeuden ohjelmanmuutoksiin. COVID-19 -tilanteesta johtuen osa esityksistä vahvistetaan myöhemmin.

Ilmoittautumiset 5.10. mennessä täällä.

(Huonevaraukset hotellin majoituskiintiöstä 21.9. mennessä)

TERVETULOA!

 

 

 

 

 

Tapahtuman ajankohta: 20.10.2021 09:30 - 21.10.2021 15:00
Lähiosoite: Solo Sokos Hotel Torni Tampere, Ratapihankatu 43
Postinumero ja -toimipaikka: 33100 Tampere
Hinta: Seminaarin hinta 318 euroa / 2 päivää ja 179 euroa / 1 päivä+ alv 24 %. Maitotilayrittäjille myönnämme 50/25 euron alennuksen.

Jaa

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut