Kasvisproteiinia kaikkiin keittiöihin -työpaja

Kasvisproteiinia kaikkiin keittiöihin -työpaja

13.03.2020

Työpajassa tutustutaan proteiinikasvien mm. herneen ja härkäpavun hyödyntämisen mahdollisuuksiin elintarvikeyrityksissä ja ravintoloissa.

Kasvisproteiinia kaikkiin keittiöihin -työpajassa tutustutaan proteiinikasvien mm. herneen ja härkäpavun hyödyntämisen mahdollisuuksiin leipomoissa, ammattikeittiöissä ja elintarvikealan yrityksissä.

Kasvisproteiinituotteiden kysyntä on kasvanut huimasti kasvisruokabuumin ansiosta viimeisen parinvuoden ajan ja tulee entisestään kasvamaan. Kulutustottumusten muutos tuo uusia toimeentulonmahdollisuuksia yrityksille. On myös tärkeää, että lihaa ja ulkolaista soijaa korvaavia tuotteita on tarjolla sekä julkisen että yksityisen sektorin ammattikeittiöissä.

Vastuullista proteiinia pöytään -hankkeessa on tehty tuotepilotointia ja kartoitettu markkinoita. Osa tuotepilotoinnin tuloksista on nyt valmiina ja niitä testataan työpajassa. Maistellen, toisilta oppien, kehittämisideoita miettien ja markkinoita kartoittaen.

Työpaja on suunnattu ammattikeittiöille, leipomoille, elintarvikealan yrityksille sekä yritysideaa etsiville aloittaville yrityksille. Työpaja on maksuton.

Tervetuloa!

 

Työpajan järjestää: Vastuullista proteiinia pöytään -hanke

 

Tapahtuman ajankohta: 13.03.2020 10:00 - 14:00
Lähiosoite: Kukkolan tila, Vanha Valtatie 70
Postinumero ja -toimipaikka: 80230 Joensuu
Hinta: Maksuton
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 09.03.2020 16:00
Viimeinen peruutuspäivä: 12.03.2020 08:00
Sukunimi Etunimi
Kun ilmoitat sähköpostisi, saat siihen vahvistuksen ilmoittautumisestasi. Osoitetta käytetään tarvittaessa sähköisten tiedotteiden lähettämiseen.

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut