Huomisen moniottelijat webinaarisarja

Huomisen moniottelijat webinaarisarja

23.09.2020 - 25.11.2020

MaiNuLi II ja ÄLYREHU -hankkeiden tuloksia ja kokemuksia webinaarisarjana. Valitse aihe, tule linjoille ja kuuntele vaikka kaikki!

MaiNuLi II ja ÄLYREHU -hankkeiden tuloksia ja kokemuksia webinaarisarjana.
Valitse aihe, tule linjoille ja kuuntele vaikka kaikki! 
Katso Huomisen moniottelijat esittelyvideo

Maidosta mansikkaan – esimiestyön kolmiloikka, ke 23.9.2020 klo 13-14

Mitä esimiestyö on nykyaikaisessa maaseutuyrityksessä? Miten esimiestyö muuttuu, kun tuotantosuunta vaihtuu?
Webinaarijaksossa tutustutaan tuotantosuunnan muutosta suunnittelevan maatalousyrityksen tarinaan. Mukana myös ProAgrian johtamisen asiantuntijan katsaus esimiestyön moninaiseen maailmaan sekä vinkkejä arjen haasteiden selättämiseen.
Jaksoa varten voi toimittaa ennakkokysymyksiä osoitteeseen ella.mustakangas@proagria.fi. Ennakkokysymykset ja jakson aikana lähetetyt chat-kysymykset käsitellään lähetyksessä.
Liity Microsoft Teams -kokoukseen

Pienryhmästä potkua nurmentuotantoon, ke 7.10. klo 11-12

Miten parantaa ja tehostaa nurmentuotantoa? Mitä on hiiliviljely? Miten pienryhmätyöskentely auttaa nurmentuotannon kehittämisessä?
Nurmentuotantoon keskittyvässä webinaarijaksossa pohdimme maan kasvukunnon merkitystä nurmelle ja käymme läpi satoisan nurmikasvuston perustamista. Keskustelemme seoskasvustoista, niihin liittyvistä haasteista ja mahdollisuuksista. Samalla kuulemme pienryhmäkokemuksia nurmentuotannon kehittämisestä.
Jaksossa mukana Osuuskunta Maitosuomen säilörehuasiantuntija Sari Perälä sekä asiantuntija Jukka Repo Juuan Dolomiittikalkilta.
Jaksoa varten voi toimittaa ennakkokysymyksiä osoitteeseen maarit.partanen@proagria.fi. Ennakkokysymykset ja jakson aikana lähetetyt chat-kysymykset käsitellään lähetyksessä.
Liity Microsoft Teams -kokoukseen

Dieetti kuntoon kuiva-ainemittauksella, to 22.10. klo 11-12

Miksi säilörehun kuiva-ainetta täytyy seurata? Mikä on appeen optimikuiva-ainepitoisuus? Miten hienosäädät apereseptiä? Mitä mittaat, siihen voit vaikuttaa!
Jaksossa tutustutaan Älyrehu-hankkeen kokonaisuuteen säilörehun näytteenotosta kuiva-ainemittauksen kautta apereseptin hienosäätöön. Hankkeessa on kehitetty tilalla tehtäviä mittauksia mm. rehuseoksen laadunvalvontaan.
Webinaarijaksossa kuullaan myös maidontuottajan kommentteja tasalaatuisen ruokinnan ylläpitämisestä sekä AgroTeknoa Jokilaaksoihin -hankkeen projektipäällikön Jari Vierimaan kokemuksia kuiva-ainemittarin käytöstä.
Jaksoa varten voi toimittaa ennakkokysymyksiä osoitteeseen tuija.kallio@oulu.fi. Ennakkokysymykset ja jakson aikana lähetetyt chat-kysymykset käsitellään lähetyksessä.
Liity Microsoft Teams -kokoukseen

Valmenna vasikat vahvoiksi, ke 4.11. klo 11-12

Miten kasvatan elinvoimaisia vasikoita? Mikä on vasikan terveystarkastus? Jaksossa Atria Tuottajien eläinlääkäri Tuomas Herva kertoo vasikoiden terveyttä ylläpitävistä toimista. Osallistujat pääsevät kurkistamaan vasikkakasvattamon arkeen ja vasikoiden hoitoon.
Jaksossa käydään läpi tärkeimpiä käytännön toimia heikentyneen vasikkaterveyden korjaamiseksi. Vasikkaterveyden seurannan välineet ovat myös aiheena.
Jaksoa varten voi toimittaa ennakkokysymyksiä osoitteeseen ella.mustakangas@proagria.fi. Ennakkokysymykset ja jakson aikana lähetetyt chat-kysymykset käsitellään lähetyksessä. 
Liity Microsoft Teams -kokoukseen

Kilpajuoksu ketoosia vastaan, ke 25.11. klo 11-12

Miten ketoosi syntyy ja miten se vaikuttaa lehmään? Miten sitä kannattaa mitata ja ennaltaehkäistä?
Webinaarijaksossa tutustutaan tarkemmin ketoosiin meillä Suomessa ja mitä siitä maailmalla tiedetään sekä haastatellaan ELL Seija Perastoa, ProAgria Etelä-Pohjanmaa, aiheeseen liittyen.
Jaksoa varten voi toimittaa ennakkokysymyksiä osoitteeseen minna.tanner@proagria.fi. Ennakkokysymykset ja jakson aikana lähetetyt chat-kysymykset käsitellään lähetyksessä. 
Liity Microsoft Teams -kokoukseen

Webinaarit tallennetaan ja tallenteet julkaistaan myöhemmin hankkeiden nettisivuilla.

Ohjeet Webinaareihin osallistumisesta TEAMS-yhteydellä

Webinaarit järjestää ÄLYREHU ja MaiNuLi II -hankkeet

           

Tapahtuman ajankohta: 23.09.2020 11:00 - 25.11.2020 12:00
Postinumero ja -toimipaikka: Webinaari

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut