Gastronominen innovaatiotyöpaja 1: Toiminnan uudistaminen ja innovaatioprosessin alkeet

Gastronominen innovaatiotyöpaja 1: Toiminnan uudistaminen ja innovaatioprosessin alkeet

29.10.2020

Gastronomisten innovaatiotyöpajojen sarjassa löydät uusia polkuja ruokaliiketoimintaasi.

ERG-kokonaisuuteen kuuluva Gastro Business -hanke järjestää yhdessä Business Center Pohjois-Savon kanssa gastronomisten innovaatiotyöpajojen sarjan.

Business Centerin asiantuntijat valmentavat yrityksesi kohti uusia menestyviä liiketoiminnan polkuja! Työpajoissa (3 kpl) edetään idean jalostamisesta kohti rahoituksen hakua.  Covid-19 tilanteesta riippuen työpajat järjestetään ensisijaisesti lähitoteutuksella.

29.10.2020 klo 12:00-15:00 Esimerkkejä toiminnan uudistamisesta ja innovaatioprosessin alkeet
25.11.2020 klo 12:00-15:00 Työkaluja kehittymiseen
13.1.2021 klo 10:00-13:00 Pitchaus: konseptien esittely ja kehittyminen konkretiaan 

Ilmoittaudu mukaan 22.10 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/C9F8F015FF117A4B

Gastronominen innovaatiotyöpaja 1
Aika:               29.10.2020 klo 12:00-15:00
Paikka:           Sokos Hotel Puijonsarvi, kokoustila Renkku

                        Tarvittaessa etäyhteys Zoomilla

Kohderyhmä: Kaikki ruoka-/matkailuyritykset
Kouluttajana:  Business Center Pohjois-Savon asiantuntijat

Ohjelma:

klo 12.00 – 12.10        Tervetuloa innovaatiotyöpajaan! - Uudet polut ruokaliiketoimintaan
klo 12.10 – 12.40        Yritystarina 1: Kyrö Distillery, Miika Lipiäinen
klo 12.40 – 13.15        Yritystarina 2: Harri Ruutiainen, Koivumäen kartano
klo 13.15 – 13.30        Verkostoitumista päiväkahvin äärellä
klo 13.30 – 14.00        Innovaatiotyöskentelyn alkeet, uudet risteykset ja uusien konseptien muotoilu, Matti Laitinen ja Joonas Ruuskanen, Business Center Pohjois-Savo
klo 14.00 – 14.40        Yritystarina 3: Nenosen Marjatila, Alexandra Bogolyubova
klo 14.40 – 15.00         Kotitehtävä ja päätössanat

Lisätietoa:
Gastro Business –hanke, European Region of Gastronomy Kuopio 2020-2021
Henna Lehikoinen, henna.lehikoinen@savonia.fi tai p. 044 785 6021

Business Center Pohjois-Savo
Matti Laitinen, matti.laitinen@savonia.fi, p. 044 785 6333
Joonas Ruuskanen, joonas.ruuskanen@uef.fi, p. 50 475 2764
Jarkko Pellikka, jarkko.pellikka@savonia.fi, p. 040 723 9779

Liiketoimintaosaamista Pohjois-Savon ruokamatkailuun - Gastro Business ja European Region of Gastronomy -hankekokonaisuuden kehitystyön tavoite on lähiruokaohjelman tavoitteiden mukaisesti vahvistaa lähiruoka-alalla olevien toimijoiden yhteistyötä sekä tehostaa alan kehittämistä.

Business Center on pohjoissavolainen palveluverkosto, joka vahvistaa maakunnan, sen elinkeinoelämän ja muiden organisaatioiden osaamista ja kansainvälistä kilpailukykyä. Panostamme yrittäjyyteen ja innovaatioihin sekä uusien palvelujen ja tuotteiden kehittämiseen.

Tapahtuman ajankohta: 29.10.2020 12:00 - 15:00
Lähiosoite: Minna Canthinkatu 16
Postinumero ja -toimipaikka: 70100 Kuopio
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 22.10.2020 00:15

Jaa

Tapahtuman henkilöt

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.