9:00-9:30 Aamukahvi
9:30-10:00 Seminaarin avaus – hankkeiden esittely
Kuinka edistetään vientiä, erikoiskasveja ja kannattavuutta?
Csaba Jansik, Luonnonvarakeskus
Kehittämishankkeet erikoiskasvituotannon edistämisessä
Tiina Polo & Johanna Rinnekari, ProAgria Itä-Suomi / MKN Yrityspalvelut
10:00-12:15 Yrityspuheenvuorot
- Vahvaa kasvua gluteenittomilla tuotteilla, Erik Kärki, Porokylän Leipomo Oy
- Liperin Myllyn luomubrändi uudistuu, Anne Vänskä, Liperin Mylly Oy
- 65 Oats puhdaskauran sopimusviljely, Annu Kuure, Kinnusen Mylly Oy
- Kumina- ja korianterimarkkinat, Dan Kjällberg, Caraway Finland Oy
- Vientiä viljelijävetoisesti, Jukka Peltola, Farmers Grain Export
12:15-13:00 lounas
13:00-14:30 Tutkimuksen ja neuvonnan puheenvuorot
- Miksi kaura on niin suosittu – uutta tutkimustietoa kaurasta, Veli Hietaniemi, Luonnonvarakeskus
- Valkuaiskasvien tuotannon edistäminen, Marjo Keskitalo, ScenoProt-hanke, Luonnonvarakeskus
- Härkäpavun, herneen ja puhtaan kauran viljely, Tero Tolvanen & Pasi Hartikainen, ProAgria Itä-Suomi
Yhteistyössä:
Maa- ja metsätalousministeriö, MTK, Luke, ProAgria, Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, Maveplan, Turun yliopiston Brahea keskus, Ely-keskus, Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto
Tapahtuman ajankohta: 03.04.2020 09:00 - 14:30
Lähiosoite: Kukkolan tila, Vanha Valtatie 70
Postinumero ja -toimipaikka: 80330 Joensuu
Hinta: Maksuton
Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.03.2020 16:00