Verkostoidu pienryhmässä

Saman alan yrittäjien tapaaminen ja ammattikeskustelu ohjaajan tukemana vahvistaa sosiaalista verkkoa ja antaa rohkeutta muuttaa omia totuttuja tekemisen tapoja. Avoin kokemusten ja näkemysten jako innostaa pohtimaan uudella tavalla ja hakemaan asioista lisää tietoa.

Pienryhmien kokoontumiskerrat ovat oppimistilanteiden lisäksi myös hengähdystaukoja arjen keskellä, jossa saa vaihtaa ajatuksia samoista asioista kiinnostuneiden yrittäjien kanssa.

Pienryhmissä keskustellaan asioista avoimesti

Pienryhmä antaa uuden näkökulman asioihin, vaikka ryhmän jäsenet olisivatkin tuttuja toisilleen, sillä harvoin yrittäjät tuntevat toistensa työtapoja tai tuotantotiloja. Tutustuminen ja pelisääntöjen luominen ensimmäisellä tapaamiskerralla luo alun hyvälle ryhmähengelle. Kokemuksen mukaan luottamus on korkea mukaan ryhmän sisällä ja ryhmässä jaettuja asioita ei levitellä eteenpäin.
Kokoontumiskerrat ovat oppimistilanteiden lisäksi myös pausseja arjen keskellä, joissa saa vaihtaa ajatuksia muiden kanssa. ”Parasta pienryhmätoimissa ovat keskustelut”, summaa yksimielisesti Kiuruvedellä toimivan pienryhmän väki.

Miten pienryhmä toimii? Salon benchmarking-pienryhmän pellonpiennartilaisuus 1.7.2013

Jaa

Referenssit

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.