Vaikuttavuutemme - tuloksia, onnistumisia ja yhteistyötä

Asiakkaat ovat toimintamme keskiössä ja haluamme tarjota heille parhaan asiakaskokemuksen liiketoiminnan kehittämiseen. Asiakkaidemme saavuttamat tulokset, tavoitteet ja onnistumiset ovat parasta vaikuttavuuttamme, millä haluamme rakentaa tulevaisuuden maataloutta. Mahdollistamme maailman puhtaimman ja elinvoinmaisimman maaseudun myös tulevaisuudessa.

Vahvuutemme on se, että kuljemme asiakkaidemme rinnalla yrityskokonaisuuden kaikissa asioissa pitkäjänteisesti, toimimme kattavasti koko Suomessa, olemme viljelijäomisteinen organisaatio ja toimimme riippumattomasti. Asiantuntemuksemme kattaa laajasti johtamisen, talouden ja tuotannon ja osaamme yhdistää nämä asiakkaan arkeen toimivaksi kokonaisuudeksi.

Uutuuksiamme ovat Strategia+, HR-palvelut ja ihmisten johtaminen. Talouspalvelumme uudistuvat merkittävästi yhdistäen talouden hallinnan, tilitoimiston palvelut ja asiantuntijoidemme osaamisen. Johtamisen kokoava digitaalinen palvelu Bisnes+ kehittyy ja laajenee koko ajan tuoden mittarit ja tulokset helposti katsottavaksi kokonaisuudeksi asiakkaillemme. Ilmastoratkaisut ja hiilijalanjälkilaskenta ovat tärkeitä palveluja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja erityisesti jo tehtyjen toimenpiteiden esille tuomiseksi.

Hyödynnä asiantuntijoidemme osaaminen ja lähde onnistumaan kanssamme.

Lue tästä tarkemmin vaikuttavuudestamme  ja digiasiakaslehtemme

Jaa

Materiaalit

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut