Uratarinoita - Elina Keski-Soini

Olen MMM agronomi kasvinviljelytieteestä, Viikissä opiskelin kasvinviljelytieteen lisäksi laajalti kotieläintiedettä. Valmistumisen jälkeen alkoi aktiivinen työnhaku, tällöin tein avoimen hakemuksen ProAgrian –verkkosivujen kautta. Helsingissä vietetyt vuodet alkoivat myös tehdä tehtävänsä ja hinku kotiseudulle kyti mielessä. En kuitenkaan osannut odottaa haastattelupyyntöä Pohjois-Karjalan ProAgrialta, vaikka olin sen hakemukseen Etelä-Suomen alueen lisäksi valinnut.  Olikin erittäin positiivinen yllätys kuulla, että Joensuussa oli juuri minun opintoja vastaava työpaikka avoinna. Aikatauluhaasteiden vuoksi työhaastattelu toteutettiin Webex-videohaastatteluna. Tämä oli minulle uusi ja jännittävä kokemus, mutta nähtävästi selvisin hyvin. Aloitin työt jo kuukauden kuluttua haastattelusta.

Nyt olen työskennellyt yli puoli vuotta ProAgria Pohjois-Karjalassa. Koen että minulle osoitetut työtehtävät ja työnkuvani pyritään muokkaamaan koulutustani ja mielenkiintojani vastaaviksi. Työtehtäväni ovat olleet tähän mennessä erittäin monipuolisia ja olen myös päässyt perehtymään eri asiantuntijoidemme työtehtäviin.  

Olen saanut työhöni tukea jo nyt erilaisten ProAgrian järjestämien koulutusten kautta. ProAgrian uramatriisi –mallin avulla olemme esimieheni kanssa hahmotelleet minulle kehittymistavoitteet. Omat toiveet voi myös ilmaista vuosittain järjestettävissä kehityskeskusteluissa. Jo käydyn kehityskeskustelun vuoksi osaan odottaa tulevaisuudelta uusia mielenkiintoisia haasteita ja työtehtäviä. Avoimen työpaikkahaun tekeminen ei vaadi paljon aikaa, suosittelen kaikille työnhaussa aktiivisuutta myös siltä osin - palkkana siitä oli minun kohdallani työllistyminen.

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.
  • Ajanvaraus pilotoinnissa Etelä-Pohjanmaalla
    Ajanvaraus asiantuntijoillemme on tulevaisuudessa mahdollista tehdä digitaalisesti verkossa pilotoinnin jälkeen.

Palvelut