Rakennussuunnittelua Pohjois-Savon maaseudun tarpeisiin

Rakennussuunnittelua Pohjois-Savon maaseudun tarpeisiin

ProAgria Pohjois-Savon rakennustoimisto on lakkautettu

 

ProAgria Pohjois-Savon hallitus teki viime syksynä raskaan päätöksen lakkauttaa Pohjois-Savon ammattitaitoinen ja perinteikäs rakennustoimisto. Taustalla ovat investointien määrän oleellinen lasku ja navetoiden suunnittelun toimintatavasta johtuva muutos.

Henkilöstön kanssa yhdessä toteutetuista säästötoimista huolimatta emme saaneet rakennussuunnitelman toimintaa kannattavaksi tai löytäneet näkymää keinoista, joilla toiminta olisi kannattavaksi muutettavissa.

 

ProNavetta-hanke tukee investoijia kevääseen 2018 saakka. Koulutustilaisuuksien ohella on mahdollisuus sekä tilakäynteihin, että toimistolla käytäviin keskusteluihin. Hanke toteuttaa myös Oppimisnavetoita tämän kevätkauden aikana sekä kaudella 2017 -2018. Varsinaista suunnittelua hankkeessa ei tehdä. Hankepäällikkö Perttu Kataiselta saa lisätietoja.

Rakennus-ja rakennesuunnittelun palveluja tarjoaa ProAgria Keski-Suomen rakennustoimisto RI Tapio Myllylä.

Näiden lisäksi toiminnallista näkökulmaa navettasuunnitteluun toteuttaa 4dBarn Oy Oulusta.

4dBarn Oy tarjoaa palveluaan myös nykyisen toiminnan tehostamiseen. Palveluiden avulla voidaan parantaa työajankäyttöä, suunnitella työjärjestyksiä ja optimoida eläinten olosuhteita. Yhteyshenkilöinä ovat Virpi Huotari ja Jouni Pitkäranta.

 

Aiotko rakentaa uutta tai korjata vanhaa?

ProAgrioiden tarjoamien rakennussuunnittelupalvelujen lähtökohtana ovat pitkäaikainen kokemus ja vahva maaseutuyrittämisen tuntemus. Asiantuntemus kattaa sekä perusmaatalouden että uudet elinkeinot ja yritystoiminnan.

Rakennussuunnittelupalveluihin kuuluu käynti rakennuspaikalla. Kohteena voi olla asuinrakennukset, loma-asunnot, tuotantorakennukset tai teollisuushallit. Suunnittelukäynnin jälkeen teemme luonnospiirustukset, kustannusarvion ja 3D-mallennetut pääpiirustukset sekä tarvittavat asiakirjat lainaa tai rakennuslupaa varten. Palveluihimme kuuluu myös rakennusaikainen neuvonta ja valvonta sopimuksen mukaan.

 

Investoivan tilan tukitiimi rakentajan tueksi

Rakentajan tukena on laaja asiantuntijaverkosto.Investoivan tilan tukitiimin takana on valtakunnallinen ProAgria-verkosto, joka käsittää mm. rakennus- ja talouden suunnittelun ja seurannan eläinten hyvinvoinnin ja ympäristön työntekijän olosuhteet ja luomutuotannon vaatimukset.

 

Rakennuksen energiatodistus

Mikä energiatodistus on?

Energiatodistus on työkalu rakennusten energiatehokkuuden vertailuun ja parantamiseen myynti- ja vuokraustilanteessa. Todistus antaa tärkeää ja luotettavaa tietoa ostopäätöksessä, joka on useimmille meistä elämän suurin hankinta. Lisäksi energiatodistus sisältää ammattilaisten laatimia säästösuosituksia, joiden avulla voi parantaa energiatehokkuutta.

 

 

 

 

 

Jaa

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa
    Maksa verkossa, suorita sähköisesti ja hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • Investoivan tilan tukitiimi

    Osaajien yhteistyöllä varmistat, että kaikki näkökulmat on otettu huomioon investoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa.