ProAgria mukana Yritys-Suomen seudullisessa verkostossa

Seudulliset yrityspalvelut ovat keskeinen osa Yritys-Suomen valtakunnallista henkilökohtaisen yrityspalvelun verkostoa. Yritys-Suomi seudullinen yrityspalvelu on maanlaajuinen, yli 70 seutukuntaa kattava verkosto, joka palvelee asiakkaitaan laaja-alaisen neuvonnan, yritystoiminnan perustamisen ja aloittamisen sekä yrityksen liiketoiminnan kehittämisen kysymyksissä.

ProAgria keskukset ovat mukana lähes kaikissa seudullisissa yhteistyösopimuksissa. ProAgrian vastuualueena seudullisen yrityspalvelun verkostossa on erityisesti maaseutualueilla toimintaansa harjoittavien mikroyritysten, yrityksen perustajien sekä monialaisten maatilojen palvelutarpeiden tyydyttäminen.

Seututoimijoiden yhteistyön kautta pystytään myös ProAgrian asiakkaille tarjoamaan koko verkoston monipuolinen erikoisosaaminen ja erilaiset palvelut. ProAgria Keskukset tuottavat Manner-Suomen maaseutuohjelman rahoittamana sekä toimiville että alkaville yrittäjille palvelun, mikä mahdollistaa yrittäjän kanssa yhdessä tehtävän kehittämismahdollisuuksien ja tarpeiden arvioinnin sekä neuvontayhteistyön joustavan käynnistämisen. Tämän pohjalta räätälöidään asiakkaan tilanteeseen parhaiten soveltuva palvelukokonaisuus. Toimintatavasta on saatu asiakkailta ja sidosryhmiltä erittäin hyvä palaute.

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.