Maatalouskalenterit

Maatalouskalenteri on kalenteri, tietopankki ja muistikirja samoissa kansissa 

Maatalouskalenteri on viljelijän ja yrittäjän merkittävä ammattitietopaketti ja samalla tilan ja yrityksen johtamisen tärkeä apuväline. Se toimii usealla yrittäjällä sähköisen kalenterin rinnalla vuosisuunnittelun ja muistiinpanojen tekopaikkana, jonne ne tallentuvat vuosikohtaisesti. Kalenterin mukana tulevaan Viljelymuistiinpanot-taskukalenteriin voi tehdä kätevästi lohkokohtaiset muistiinpanot.

Maatalouskalenteri uudistuu jatkuvasti. Kalenterin tieto-osuuteen 2017 on tullut uutuuksina budjetoinnilla varmuutta maatilan johtamiseen, asiaa yrittä­jätulosta ja kannattavuuskertoimesta, kierrätyksestä ja ravinteiden hyödyntämisestä, maa- ja metsätilan sukupolvenvaihdoksesta, satovahinkovakuutuksista, maatilayrittäjän sopimuksista sekä metsänomistajan sähköisestä palvelusta ja sen hyödyntämisestä.

70 vuotta maatilayrittäjän kumppanina

Eletään vuotta 1947, sodan jälkeistä aikaa. Alkamassa on jälleenrakentamisen aikakausi ja maaseudun arki täyttyy työstä. Uudistilat käynnistävät toimintaansa, ja elämän alkaa täyttää uudenlainen toivo. Samana vuonna ilmestyy ensimmäistä kertaa isännän ja emännän Maatalouskalenteri. Se sisältää monia hyödyllisiä tietoja maatilan arkeen, ja vuosisuunnittelun sivut antavat jo näkymää pidemmälle.

Nyt kädessämme on saman kalenterin 70. vuosikerta. Se on kehittynyt palvelemaan maatiloja ja yrittäjiä monipuolisessa ja syvää osaamista vaativassa ammatissa ja tilan johtamisessa. Tieto-osuuteen on koottu napakka paketti faktaa, jota jokainen alan ammattilainen tarvitsee työssään. Juhlan kunniaksi tieto-osuus on nelivärinen korostaen tärkeitä osia ja havainnollistaen tietoa.

Tilaa Maatalouskalenteri 2017 tästä.

 

 

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa
    Maksa verkossa, suorita sähköisesti ja hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • ProAgria Itä-Suomi -lehti

    ProAgria Itä-Suomi lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa Etelä-Savon, Kainuun, Pohjois-Karjalan, ja Pohjois-Savon ProAgrioiden julkaisemana.