Maatalouskalenteri

Maatalouskalenteri on kalenteri, tietopankki ja muistikirja samoissa kansissa 

Maatalouskalenteri on viljelijän ja yrittäjän merkittävä ammattitietopaketti ja samalla tilan ja yrityksen johtamisen tärkeä apuväline. Se toimii usealla yrittäjällä sähköisen kalenterin rinnalla vuosisuunnittelun ja muistiinpanojen tekopaikkana, jonne ne tallentuvat vuosikohtaisesti. Kalenterin mukana tulevaan Viljelymuistiinpanot-taskukalenteriin voi tehdä kätevästi lohkokohtaiset muistiinpanot.
 

74 vuotta maatilayrittäjän kumppanina

Eletään vuotta 1947, sodan jälkeistä aikaa. Alkamassa on jälleenrakentamisen aikakausi ja maaseudun arki täyttyy työstä. Uudistilat käynnistävät toimintaansa, ja elämän alkaa täyttää uudenlainen toivo. Samana vuonna ilmestyy ensimmäistä kertaa isännän ja emännän Maatalouskalenteri. Se sisältää monia hyödyllisiä tietoja maatilan arkeen, ja vuosisuunnittelun sivut antavat jo näkymää pidemmälle.

Nyt kädessämme on saman kalenterin 74. vuosikerta. Se on kehittynyt palvelemaan maatiloja ja yrittäjiä monipuolisessa ja syvää osaamista vaativassa ammatissa ja tilan johtamisessa. Tieto-osuuteen on koottu napakka paketti faktaa, jota jokainen alan ammattilainen tarvitsee työssään. Tieto-osuus on nelivärinen korostaen tärkeitä osia ja havainnollistaen tietoa.

Tilaa Maatalouskalenteri 2021 ProAgrian verkkokaupasta klikkaamalla tästä.

 

 

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut

  • ProAgria Itä-Suomi -lehti

    ProAgria Itä-Suomi lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa Etelä-Savon, Kainuun, Pohjois-Karjalan, ja Pohjois-Savon ProAgrioiden julkaisemana.