Kunnostusyhdyshenkilöt

Etsitään kunnostusyhdyshenkilöitä

 

Etsimme KAIPO-hankkeen toimijaverkostoon aktiivisia paikallistoimijoita, joille tarjotaan koulutusta erilaisiin vesistökunnostuksiin ja vesienhoitoon liittyviin asioihin. Yhdyshenkilöksi voi hakea kuka tahansa vesistöjen tilasta ja kunnostuksesta kiinnostunut.

Koulutustilaisuudet järjestetään syksyllä 2020 ja niiden aikataulu vahvistetaan kesällä. Koulutustilaisuuksia on vuoden aikana neljä, joista osa on maakunnallisia ja osa Kainuun ja Pohjois-Karjalan yhteisiä. Koulutukset ovat maksuttomia.

Paikallistoimijoista tulee kunnostusyhdyshenkilöitä, jotka toimivat viranomaisten ja asiantuntijoiden tiedon ja osaamisen välittäjinä. Kunnostusyhdyshenkilö tietää, mistä kysyä lisää ja osaa ohjata eteenpäin. Kaikkea ei tarvitse tietää – eikä yksin kukaan asiantuntijakaan tiedä.

Kunnostusyhdyshenkilöksi voi hakea kuka tahansa vesistöjen tilasta ja kunnostuksesta kiinnostunut kainuulainen tai pohjoiskarjalainen henkilö. Alan koulutusta ei tarvitse olla. Kunnostushenkilöksi voit hakeutua yhteydenotto-lomakkeella

Jaa

Hanketoimijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut