Automaattilypsyn kehitysohjelma

Junnaavatko tuotannon tulokset paikallaan? Haluatko parantaa automaattilypsyn tehokkuutta ja kannattavuutta? Hyödynnä automaattilypsyyn erikoistuneiden asiantuntijoidemme osaaminen ja tuki.
 
Uusi automaattilypsyn kehitysohjelma pureutuu automaattilypsyyn ja sen parhaaseen mahdolliseen hyödyntämiseen. Automaattilypsyn asiantuntija tuntee eri lypsyrobotit ja niiden mahdollisuudet sekä hahmottaa tilakokonaisuuden monesta näkökulmasta.
 
Yhteistyö ja kehityspolku räätälöityvät aina tilan tarpeiden mukaan. Automaattilypsyn asiantuntijamme eri puolilla maata tukevat robottitilaasi osana monialaista tilatiimiä, joka kulkee kohti yhdessä asetettuja tavoitteita. Käytössäsi on ProAgrian koko laaja osaaminen.
 

Nykytilan kartoituksesta kohti tavoitteita

 
Yhteistyö alkaa yrityksesi nykytilan kartoituksesta, josta päästään tarvittaviin toimiin ja tavoitteisiin sekä niiden säännölliseen seurantaan. Seurantaa, opastusta ja navettatapaamisia järjestetään sovitun aikataulun mukaan.
 
Nykytilaa ja tuloksia arvioidaan hyödyntäen dataa eri lähteistä ja vertaillen sitä valtakunnallisiin tuloksiin. Lypsyroboteilta ja tuotosseurannasta saadaan paljon tietoa, jonka hyödyntäminen ja vertailu on asiantuntijoidemme osaamista.

Ota yhteyttä automaattilypsyn asiantuntijaan ja kysy lisää tai jätä meille yhteydenottopyyntö

Voit ottaa yhteyttä myös valtakunnalliseen asiakaspalveluumme.

ProAgrian valtakunnallinen asiakaspalvelu

Palvelunumero 044 420 9000
arkisin klo 8.15-16.00
asiakaspalvelu@proagria.fi

Jaa

Referenssit

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.