ProAgrian tarjonta oppilaitoksille

Oppilaitokset ovat meille tärkeitä yhteistyökumppaneita. Opiskelijat ovat meidän tulevia asiakkaita ja työntekijöitä. Osasta oppilaista taas tulee yhteistyökumppaneita eri sidosryhmien kautta.

Luennoitsijavieras ProAgriasta

Asiantuntijamme tuovat opetukseen oman värinsä. Palveluksessamme on laaja joukko tuotannon-, talouden, liiketoiminnan kehittämisen ja johtamisen asiantuntijoita. Heistä isolla joukolla on tutkinto maatalousalan oppilaitoksesta tai yliopistolta. Asiantuntijamme tulevat mielellään pitämään luentoja ajankohtaisista aiheista ja kertomaan omasta työstään. He osaavat kertoa myös käytännön kokemuksia siitä, kuinka opinahjoissa karttuneet tiedot ja taidot ovat antaneen eväitä työelämään.

Julkaisut oppimisen tukena

ProAgria Keskusten Liitto kustantaa käytännön läheisiä julkaisuja maatalouden ja maaseutuyrittämisen eri aloilta. Ammattijulkaisut, esimerkiksi Tieto Tuottamaan -sarja, sopivat hyvin opetuksen tukimateriaaliksi.

Monet julkaisut ilmestyvät myös elektronisessa muodossa. E-kirja näyttää painetulta kirjalta, mutta sitä voi katsella tietokoneelta tai tabletilta. E-kirjan hakutoiminto helpottaa asioiden löytymistä tekstistä ja sisällysluettelon hyberlinkit vievät lukijan haluamalleen sivulle. E-kirjan voi lainata verkkokirjastosta tai ostaa omaksi e-kirjakaupasta. Siirry verkkokaupaan tästä linkistä.

Maatalousohjelmat tekevät opetuksesta käytännönläheistä

Käytäntö on paras opettaja. Kehittämämme maatalousohjelmistot tekevät opetuksesta käytännön läheistä. Oppilaitosten on mahdollista käyttää ProAgrian ohjelmistoja ja tietopankkeja opetuksen tukena.

Ohjelmien tunteminen jo ennen työelämään siirtymistä on kilpailuvaltti työmarkkinoilla. Ohjelmat tuovat helpotusta ajankäyttöön sekä vaivattomuutta toiminnan suunnitteluun ja tuotantotietojen tallennuksiin myös niille, jotka ryhtyvät maatalousyrittäjiksi.

Ohjelmat tarjoavat työvälineitä tuotantotietojen seuraamiseen ja vertailutietojen analysointiin, kirjanpitoon ja eri talouslaskelmiin, tuotantosuunnitteluun ja kilpailukykyanalyysiin.

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut