ProAgrian tarjoamat mahdollisuudet opiskelijoille

ProAgriassa työskentelee vuosittain useita opiskelijoita kesätyöntekijöinä, harjoittelijoina ja opinnäytetöiden tekijöinä. Oikealla asenteella voit päästä mukaan joukkoomme tarjoamaan maatalous- ja maaseutuyrityksille menestyksen mahdollisuuksia.

Toimialaosaaminen ProAgrian vahvuutena

ProAgrian palvelut kattavat monipuolisesti maatalous- ja maaseutuyrittäjien tarpeet. 

Tarjoamme asiakkaillemme heidän tarpeitaan vastaavia, räätälöityjä kokonaisratkaisuja, jotka voivat sisältää johtamis-, talous-, tuotanto- ja verkkopalveluja sekä toiminnan hallinta-, investointi- ja ympäristöpalveluja. Eri alojen asiantuntijat tekevät tiivistä yhteistyötä asiakkuuksien ympärillä, siksi tarvitsemme eri alan osaajia työskentelemään kanssamme Maaseudun puolesta.

Harjoitteljaksi tai kesätyöntekijäksi ProAgriaan

Paras tapa oppia maaseudun asiantuntijatyöstä ja käytettävistä menetelmistä on käytännön työskentely. ProAgria Keskukset tarjoavat harjoittelu- ja kesätyöpaikkoja opiskelijoille. Niiden kautta opiskelija saa mahdollisuuden koulussa hankitun tiedon soveltamiseen ja oman osaamisen syventämiseen. Työskennellessä kasvaa myös näkemys suomalaisen maatalous- ja maaseutuyrittäjyyden nykyisyydestä ja tulevaisuudesta.

Harjoittelupaikka voi tuoda myös pysyvän työpaikan ProAgriassa. Tarjoamme monipuolisia asiantuntijatehtäviä maatalous- ja maaseutuyritysten parissa sekä laajat mahdollisuudet itsensä ja uransa kehittämiseen. ProAgria on kannustava työyhteisö, jossa tukena ovat asiantuntijatiimit kuin sidosryhmätkin.

Etsitkö opinnäytetyölle aihetta?

Opinnäytetyöt hyödyttävät niin opiskelijaa kuin ProAgriaakin. ProAgria Keskukset tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden tehdä opinnäytetöitä eri aihealueista. Opinnäytetyöt ovat meille arvokkaita palvelujemme ja toimintamme kehittämisen kannalta. Opiskelijalle opinnäytetyö on puolestaan luonteva tapa tutustua asiantuntijatyöhön sekä maaseudun kehitystyön parissa työskenteleviin asiantuntijoihin.

Opinnäytetyön aihetta suosittelemme miettimään etukäteen. Opinnäytetyötä voi tarjota joko suoraan johonkin ProAgria Keskukseen tai kääntyä asiassa Sanna Lindénin puoleen.

Jaa

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut