ProAika kerää tietoa työajan käytöstä

Tunnista kehittämiskohteet ja tehosta johtamista

Henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara, ja sen käyttämä työaika usein suurin kulu. Kun tiedät, mihin työaika kuluu, tunnistat kehittämiskohteet ja aikasyöpöt. Seuraamalla työaikaa ja analysoimalla tuloksia voit määrittää ja toteuttaa toimenpiteitä toiminnan kehittämiseksi, tuottavuuden parantamiseksi ja henkilöstön jaksamisen lisäämiseksi.

Uusi maatiloille suunniteltu työkalu, ProAika, on helppokäyttöinen sovellus työajanseurantatiedon keräämiseen. Valmiiden maatiloille suunniteltujen työtehtävien lisäksi voit myös lisätä omia seurattavia työtehtäviä sovellukseen. Puhelimella käytettävä näppärä sovellus tuottaa kattavia raportteja ajankäytöstä työvaiheittain ja työntekijöittäin. ProAika on osa Minun Maatilani -ohjelmistoja. Tuloksien analysointi auttaa kehittämään yrityksen arkisia rutiineja tehokkaammiksi todelliseen tietoon perustuen. ProAgrian asiantuntijat auttavat tiedon analysoinnissa ja ratkaisujen löytämisessä.

ProAika-työajanseurannasta hyötyvät kaikenkokoiset yritykset. Sen kokoama tieto parantaa myös eri talouslaskelmien luotettavuutta (esim. tuotantokustannuslaskenta) kun laskelmat perustuvat tilan omaan työajankäyttöön. Raportit saa tallennettua Excel- ja PDF-muodossa esimerkiksi palkanlaskennan perustaksi.

Eroon ruutuvihoista ja pullonkaulat näkyviin!

ProAika-sovelluksella on helppo seurata, mihin työaika menee. Sen keräämä tieto on avuksi, kun

  • tunnistat kehittämiskohteet ja kehität prosesseja
  • hahmotat kokonaistyöajan
  • tunnistat ajanhukan
  • haluat kehittää tiettyä prosessia

ProAikaa käytetään puhelimella. Sovelluksesta valitaan työtehtävä ennen työn aloittamista ja käynnistetään aikalaskuri. Työtehtävän suorittamisen jälkeen laskuri suljetaan. Työnantaja voi seurata tuloksia ja ajaa raportteja Minun Maatilani -ohjelmistossa.

Kun otat ProAika työajanseurannan käyttöön saat myös Minun Maatilani Työtehtävä -moduulin. Sen avulla luot kalenteriin tapahtuman tulevista työtehtävistä ja muistutuksista itsellesi tai työntekijöillesi. Työtehtävät -moduuli auttaa organisoimaan töitä. 

Lisätiedot

ProAjan voi ostaa Minun Maatilani -ohjelmasta www.minunmaatilani.fi -sivuilta tai tilata  Minun Maatila -ohjelmistotuesta puh. 09 8566 5959, tuki@mtech.fi (ark. 8.15-16.00).

 

Tutustu: https://www.minunmaatilani.fi/proaika

Katso lyhyt esittelyvideo ProAika-sovelluksesta.

Kysy lisää työajankäytön tehostamisesta ja raportointitulosten analysoinnista Lean-asiantuntijoiltamme.

 

 

Jaa

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.