Maakuntarajat ylittävä ProAgria Itä-Suomi

ProAgria keskukset Pohjois-Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Kainuussa käynnistävät koulutusohjelman, jonka tarkoitus on tukea yhdistymistilanteessa henkilöstöä ja johtoa yhtenäisiin käytäntöihin ja palvelutarjontaan pääsemiseksi koko yhdistyvän ProAgriaItä-Suomen alueella. Kehittämistoimin ja asiantuntijatuella pyritään vahvistamaan muutokselle asetettuja tavoitteita, muun muassa tuottavuuden ja henkilöstön kokevan hyvinvoinnin kasvua.

Osana hanketta myös kartoitetaan maatilojen palvelutarpeita sekä toimintaympäristön muutosta tavoitteena saada asiakkaiden hyöty palveluistamme kasvamaan entisestään.

Koulutusohjelmaa toteutetaan vuosien 2019 ja 2020 ajan, ja koulutusta kohdistetaan sekä henkilöstölle, johtoryhmälle että hallinnolle. Hankkeen nimi on Maakuntarajat ylittävä ProAgria Itä-Suomi, ja Etelä-Savon ELY-keskus on myöntänyt hankkeelle rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta. Käytännön työtehtäviä hankkeelle tekevät Marjatta Pikkarainen, Ulla Bovellan ja Marja Pulkkinen, joilta voi kysyä myös lisätietoja.

 

 


Jaa

Hanketoimijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut