Maakuntarajat ylittävä ProAgria Itä-Suomi

ProAgria keskukset Pohjois-Savossa, Pohjois-Karjalassa ja Kainuussa käynnistävät koulutusohjelman, jonka tarkoitus on tukea yhdistymistilanteessa henkilöstöä ja johtoa yhtenäisiin käytäntöihin ja palvelutarjontaan pääsemiseksi koko yhdistyvän ProAgriaItä-Suomen alueella. Kehittämistoimin ja asiantuntijatuella pyritään vahvistamaan muutokselle asetettuja tavoitteita, muun muassa tuottavuuden ja henkilöstön kokevan hyvinvoinnin kasvua.

Osana hanketta myös kartoitetaan maatilojen palvelutarpeita sekä toimintaympäristön muutosta tavoitteena saada asiakkaiden hyöty palveluistamme kasvamaan entisestään.

Koulutusohjelmaa toteutetaan vuosien 2019 ja 2020 ajan, ja koulutusta kohdistetaan sekä henkilöstölle, johtoryhmälle että hallinnolle. Hankkeen nimi on Maakuntarajat ylittävä ProAgria Itä-Suomi, ja Etelä-Savon ELY-keskus on myöntänyt hankkeelle rahoitusta Euroopan sosiaalirahastosta. Käytännön työtehtäviä hankkeelle tekevät Marjatta Pikkarainen, Ulla Bovellan ja Marja Pulkkinen, joilta voi kysyä myös lisätietoja.

Hankkeessa on parhaillaan menossa kilpailutus (HILMA) koulutus- ja asiantuntijapalveluiden hankkimiseksi henkilöstön ja johdon osaamisen tueksi. Sivuillamme alempana on julkaistu korjattu tarjouspyyntö. Korjaus koskee kilpailutuksen määräajan jatkamista ma 12.8.19 klo 12:een saakka, ja lisäksi lisätietojen pyytämiselle ja vastausten julkaisemiselle sekä hankintasopimuksen mukaisten koulutusten alkamispäivämääräalle on asetettu uudet määräajat.

Linkki tarjouspyyntöön:

Tarjouspyyntö ProAgria Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala ja Kainuu henkilöstön ja johdon osaamisen kehittämisen palvelut

Kysymys tarjouspyyntöön "ProAgria Itä-Suomen henkilöstön ja johdon osaamisen kehittämisen palvelut": Ovatko kussakin osa-alueessa a ja b -osioihin osallistuvat henkilöt samoja vai eri henkilöitä (esimerkiksi 12a, max 15 tiimiä ja 12 b, noin 100 henkilöä)?

Vastaus: Kyseessä on samoja henkilöitä, eli kohdissa b) on koko henkilöstöön kohdistuvaa koulutusta (noin 100 henkilöä), ja tämä sama henkilöstö  on jakautunut noin 15 tiimiin, joille järjestetään tiimikohtaista koulutusta kohdissa a).

 


Jaa

Hanketoimijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa
    Maksa verkossa, suorita sähköisesti ja hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.

Palvelut