Neuvo2020 palvelut - varmuutta ja vähemmän huolia

Neuvo2020 palveluihin jokaisella viljelijällä on käytössä 3 500 euroa yrityksen kehittämiseen asiantuntijan avulla, koko ohjelmakauden ajan. Palvelun käyttö on helppoa ja huoletonta. Maksat palvelusta vain arvonlisäveron - kaiken paperityön hoitaa valitsemasi Neuvo 2020 palveluihin koulutettu asiantuntija.

Mitä Neuvon kautta voidaan tehdä?

Neuvo-palvelut on jaoteltu eri osa-alueisiin: ympäristö, tuotantoeläimet, kasvinsuojelu, energia ja luomu. Esimerkiksi tuotantoeläinpuolella on mahdollista hyödyntää asiantuntijaa käymällä läpi täydentävien ehtojen tsekkilistoja, pohtia eläinten hyvinvointikorvauksen ehtojen täyttymistä ja laittaa eläinrekisteri kuntoon.

Ympäristöpuolelta voit valita täydentävien ehtojen tsekkauken lisäksi esimerkiksi kasvinsuojelusuunnitelmat, peltomaan laatutestin tai tukipuntarin. Energiapuolella tehdään muun muassa energiakartoituksia. Luomun osalta saat esimerkiksi apua pohdintaan, mitä luomutuotantoon siirtyminen tilallasi tarkoittaa. Tai jos sinua mietityttää esimerkiksi se, mitä kaikkia asiakirjoja mahdollisissa tukivalvonnoissa tarvitaan, voit ottaa yhteyttä Neuvo-asiantuntijaan – katsotaan asiakirjat yhdessä läpi.

Neuvo 2020 on mahdollisuuksia täynnä. Ole rohkeasti yhteydessä meihin!

 

Paula Antikainen

paula.antikainen@proagria.fi

040 673 9465

Jaa

Facebook Comments Box

Lisää kirjoituksia

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

Muualla blogeissa