Onnistumme yhdessä!

Savolaesten ossoojien ihka ensimmäinen blogiteksti on otsikoitu sanoin "Yhteistyössä on voimaa". Toimitusjohtajamme Katri Kostamo kertoo blogimerkinnässä ajatuksiaan yhteistyöstä ja sen merkityksestä:

"Toimitusjohtajan ja maatilayrityksen johtamisessa vaaditaan paljon muutosvalmiutta. Tulevaisuuden haasteissa meiltä kaikilta vaaditaan yhteen hiileen puhaltamista ja uudenlaista ennakkoluulotonta yhteistyötä. Milloin saamme yhteisnavetat yhtä luontevaksi tavaksi investoida ja jatkaa tuotantoa kuin yhden yrittäjän tai yrittäjäpariskunnan investoinnit. Uskaltakaa ajatella ääneen suunnitelmianne ja haaveitanne tilan kehittämisen suhteen jo ennen kuin ne ovat ajankohtaisia ja olkaa avoimia yhteistyölle. Lopputulos voi yllättää meidät kaikki positiivisesti."

Hyviä esimerkkejä yhdessä tekemisen voimasta tulee vastaan päivittäin. Tässä muutama esimerkki:

ProAgria Pohjois-Savon monipuolisesti palveluitamme käyttävien asiakkaidemme tulokset v. 2014 verrattuna v. 2012 voit katsoa täältä: http://pohjois-savo.proagria.fi/sisalto/proagria-onnistumme-yhdessa-5587

Onnistunut kassabudjetointi ja kassanhallinta ovat yrittäjän ja asiantuntijan yhteistyön tulosta: http://pohjois-savo.proagria.fi/sisalto/maitotilan-kassa-hallinnassa-5580

Yhteistyössä ja yhdessä tekemisessä on suuri voimavara. Se voi kuulostaa jo kuluneelta kliseeltä, mutta pitää paikkaansa, etenkin kun asiaa ajattelee laajemmin ja pitemmällä aikajaksolla. Sanotaan, että muutokset eivät tapahdu yhdessä yössä, ja jos tapahtuvat, ovat asiat olleet muuttumassa jo pidemmän aikaa.

 

Paula Antikainen, agrologi AMK

Työterveyshuollon ja benchmarkkauksen asiantuntija

paula.antikainen@proagria.fi

Jaa

Facebook Comments Box

Lisää kirjoituksia

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

Muualla blogeissa