Nurmet nousuun ryhmät alkavat jälleen!

Pohjois-Savossa pyörii aktiivisia benchmarking ryhmiä ja syksyn aikana alkavat uudet ryhmät. Nurmet nousuun! –ryhmässä käydään läpi muun muassa parhaita nurmikasviseoksia nurmiin, onnistumiset ja mahalaskut täydennyskylvöissä sekä käydään tietysti pellolla arvioimassa tiheyksiä, rikkaisuutta ja maan rakennetta.

Ryhmän sisältä löytyy uskomaton määrä käytännön kokemusta esimerkiksi nurmen perustamisesta erilaisille maalajeille ja vastauksia siihen, millaiset vihantarehukasvustot ovat toimivia missäkin oloissa. Rehunkorjuun lähestyessä ryhmässä käy kuhina, kun korjuuaikanäytteitä ja kasvuston joutumista korjuukuntoon seurataan. Ryhmässä jaettu tieto on moninkertainen!

 

 

 

 

 

 

 

Ylä-Savossa uusi nurmiryhmä aloittaa 18.11.2015, vetäjänä Arja Mustonen ja Kuopion seudun ryhmä aloittaa 19.11.2015, vetäjänä Anu Rossi.

Uusista nurmiryhmistä löydät lisätietoa täältä: http://pohjois-savo.proagria.fi/tapahtumat

 

Jaa

Facebook Comments Box

Lisää kirjoituksia

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

Muualla blogeissa