Puutarhassa tapahtuu

Mansikat ovat aloittaneet kasvunsa samoin kuin vadelmat. Kylmä kevät hidastaa kasvua ja kasvien kehitystä, joten ensimmäisiä mansikoita voi joutua odottamaan totuttua kauemmin. Toki kaikki riippuu kovasti tulevista säistä! Poutaa jo odotellaan kovasti.

Vaikka kasvustoissa kasvu ei ole vauhdikasta, tuholaiset ovat. Vihannespunkkeja on jo vadelmalla että avomaalla. Nyt luuppi käteen ja pellolle tarkkailemaan tai ota yhteyttä ProAgrian Puutarha-asiantuntijoihin.

Liisa Pietikäinen
0400 375 583
liisa.pietikainen@proagria.fi

Jaa

Facebook Comments Box

Lisää kirjoituksia

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

joulukuu

marraskuu

lokakuu

syyskuu

elokuu

heinäkuu

kesäkuu

toukokuu

huhtikuu

maaliskuu

helmikuu

tammikuu

Muualla blogeissa