Suosittu Hevosen ruokinta ja hoito -kirja saa jatkoa

10.04.2017

Julkaisimme uuden Hevosen ruokinta ja hoito -kirjan 8.4.2017 Hevoset-messuilla Tampereella.

Uudessa Hevosen ruokinta ja hoito -kirjassa sovelletaan ratkaisulähtöisesti uusinta hevosalan tutkittua tietoa unohtamatta perusasioita. Kirja perehtyy havainnollisesti hevosalan ajankohtaisiin kysymyksiin ja pohtii ongelmiin ratkaisuja.

Hevosen ruokinta ja hoito -julkaisu on monipuolinen ja kattava tietopaketti hevosten hyvinvoinnista, ravitsemuksesta, terveydenhuollosta ja hevosyrittäjyydestä. Teos on suunniteltu käsikirjaksi hevosalan ammattilaisille, hevosten omistajille ja hevosharrastajille. Kirjasta saat neuvoja, miten onnistua tasapainoisessa hevosen ruokinnassa. Lisäksi saat kattavan käsityksen hevoselle sopivista rehuvaihtoehdoista ja niiden laaduista. Julkaisussa on paljon tietoa hevosen terveydenhoidosta ja hyvinvoinnista, kuten terveellisestä painonpudotuksesta. Kirjassa käsitellään myös yleisimpien sairauksien ennaltaehkäisyä ja hoitoa, sekä hevosen hyviä pito-olosuhteita.  

Hevostalous muuttuu, jolloin myös hevosyrittäjyys muuttuu. Kirja antaa neuvoja onnistuneeseen hevosyrityksen johtamiseen ja liiketoiminnan kannattavuuden parantamiseen. Myös hevosyrittäjyyden investoinnit ja riskit huomioidaan.

Kirjan kirjoittajina on arvostettuja suomalaisia hevosalan asiantuntijoita; hevosten ravitsemuksen ja jalostuksen erikoistutkija, MMT, Markku Saastamoinen, eläinlääketieteen tohtori Seppo Hyyppä, sekä yrityspalveluasiantuntija Auli Teppinen.

Julkistuksesta webinaari

Kirja julkistettiin Hevoset-messujen seminaarissa Tampereen messu- ja urheilukeskuksessa lauantaina 8.4.2017. Webinaareihimme voit tutustua osoitteessa www.proagria.fi/webinaarit. Webinaarista kuulet uusinta tietoa hevosen ruokinnasta ja hoidosta, elinympäristön vaikutuksesta terveyteen ja terveysongelmien ennaltaehkäisystä. Lisäksi kuulet, miten onnistut hevosyrittäjyydessä.

Julkaisun ulkoasu, hinta ja saatavuus

Julkaisun koko on B5 ja laajuus 120 sivua, nelivärikuvitettu. Kirjanmyyntihinta kustantajalta tilattaessa 33,90 e, sis. alv 10 %. Lisätietoja ja tilaukset www.proagiaverkkokauppa.fi tai puh. 020 747 2485, myynti@proagria.fi. Kirja on saatavana myös e-kirjana.

Lisätiedot ja arvostelukappaleet

Lisätietoja ProAgria Keskusten Liitosta antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Suvi Anttila, suvi.anttila@proagria.fi, puh. 040 560 8551. 

Arvostelukappale- ja kansikuvapyynnöt: 

Kustannustoiminnan koordinaattori Paula Rinne, paula.rinne@proagria.fi, puh. 040 356 2486.

Jaa

Artikkelit

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.