ProAgriat, Faba ja Mtech Oy yhdistävät taloushallintojaan

22.05.2017

ProEventus Oy 

Mediatiedote

12.5.2017

Matkalla tehokkaampaan ja yhtenäisempään taloushallintoon - ProAgriat, Faba ja Mtech Oy yhdistävät taloushallintojaan

ProAgria-verkoston osapuolet tehostivat taloushallintoaan keskittämällä toiminnan yhteiseen ProEventus Osakeyhtiöön. Osakeyhtiö muodostettiin vanhan Osuuskunta ProAgria Palv

elukeskuksen pohjalle. Osakkaiksi liittyivät ProAgria Etelä-Suomi ja ProAgria Pohjois-Savo aiemmin osuuskunnan jäseninä olleiden Faba osk:n, Mtech Digital Solutions Oy:n ja ProAgria Keskusten Liiton lisäksi.

- Taloushallinnon toimiala muuttuu nopeasti. Uudet digitaaliset työvälineet ja prosessit helpottavat siirtymistä perinteisestä kirjanpidosta tukemaan enemmän asiakasyritysten päätöksentekoa raporttien, ennusteiden ja talouden analysoinnin avulla. Alalle on tulossa uusia työvälineitä, jotka mahdollistavat neuvonta- ja palveluliiketoiminnan, mutta vaativat myös uudenlaista osaamista. Aiemmin paljon käsityönä tehtyjä taloushallinnon osa-alueita voidaan automatisoida kokonaan, sanoo ProEventus Oy:n toimitusjohtaja Marja Häkkälä.

Toimipaikat Lahdessa ja Tampereella

Tavoitteeksi asetettiin ottaa aktiivisesti käyttöön alan uusia menetelmiä ja toimintatapoja. Tehokkuuden varmistamiseksi yhtenäistetään osakkaiden taloushallinnon toimintaprosesseja. Automatisaatiota hyödynnetään mm. aiempaa yksityiskohtaisempien ja yhtenäisten raporttien tuottamisessa osakasyrityksille.

ProEventus keskittää toimintansa Lahteen ja Tampereelle ProAgria-verkoston toimitilojen yhteyteen.

Osana tehostamista ProEventus ulkoistaa taloushallinnon osaprosesseja. Ulkoistukset kohdistuvat taloushallinnon rutiinitehtäviin, jotka ovat pitkälle automatisoitavissa. Kumppanien valinta ja ulkoistettavien tehtävien sovittaminen osaksi taloushallinnon kokonaisprosessia on käynnissä ja tavoitteena on toteuttaa ne tämän vuoden aikana.

ProEventuksella on valmius jatkossa tuottaa taloushallinnon palveluja myös muille ProAgria-verkoston jäsenille sekä maatalouden ja maaseudun yritysten parissa toimiville yrityksille ja yhteisöille.

    

Lisätietoja ProEventus Oy:

Toimitusjohtaja Marja Häkkälä, puhelin 040 311 5602

Hallituksen puheenjohtaja Jaakko Kivinen, puhelin 040 176 5005

    

Jaa

Artikkelit

  • ProEventus Oy

    Osuuskunta ProAgria Palvelukeskus tuottaa monipuolisia taloushallinnon palveluita asiakkailleen.

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.