ProAgrian osastolta Okrasta ratkaisuja haastavaan satotilanteeseen

29.06.2018

ProAgrian osastolta Okrasta saat paljon ajankohtaista tietoa yrityksesi kehittämiseen. Olemme mukana Okrassa sekä kotieläinkentällä että konekentällä yhdessä Faban ja Mtech Oy:n kanssa. Tule tapaamaan asiantuntijoitamme ja Huippuosaajiamme. 

Tutustu Bisnes+:aan

Esittelemme Okrassa molemmilla osastoillamme tänä keväänä ensimmäisenä maitotiloille avautunutta maatilan johtamisen työkalua eli Bisnes+:aa. Se kokoaa tilan tulokset yhteen näkymään, joka on käytettävissä helposti kertakirjautumalla ja tietoturvallisesti juuri silloin kun haluat. Tule tutustumaan uutuuteen ja kertomaan, mitä tulevassa kasvitilan Bisnes+:ssa pitäisi olla. Tutustu Bisnes+:aan tästä: www.bisnesplus.fi 

Tuotosseuranta juhlii 120-vuotista taivaltaan

Juhlistamme Okrassa myös 120-vuotiasta ProAgrian Tuotosseurantaa ja 120-vuotiasta jalostusta. Tule tapaamaan kotieläinkentän osastollemme Tuotosseurannan asiakaspalvelua ja kysymään mieltäsi askarruttavat asiat Tuotosseurannasta. 

Tule keskustelemaan kanssamme, mitä vaikutuksia kevään ja kesän kuivuudella on ollut tilasi tuotantoon. Pohditaan yhdessä, millaisia käytännön ratkaisuja maitotiloilla voisi olla ruokinnan optimointiin ja rehujen riittävyyden varmistamiseksi. Kerromme sinulle myös tuotosseurannan maitonäytteestä tehtävistä tiineystesteistä. Myös sika- ja lammasasiantuntijamme ovat tavattavissa kotieläinkentän osastollamme.

Yrityksen kannattavuus ja kilpailukyvyn parantaminen keskiössä

Talous on vahvasti esillä osastoillamme. Tule keskustelemaan kanssamme maatilasi kilpailukyvyn kehittämisestä tai omistajanvaihdoksista. Kerromme myös, miten sinä voit hyödyntää maatilayrityksellesi varattua 7000 euroa tilasi kehittämiseen. Osastollamme pääset tutustumaan myös Leaniin. 

Maan hyvä kasvukunto korostuu 

Kasvintuotannon aiheenamme on maan kasvukunto. Aihetta havainnollistamassa osastollamme ovat OSMO-hankkeen asiantuntijat. Tule tutustumaan maan kasvukuntoon käytännössä maanäytteiden pariin. Pääset tutustumaan osastollamme myös aurinkopaneeliin ja keskustelemaan energiatehokkuudesta kanssamme. Osastollamme tapaat myös Länsi-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset teemanaan Hukka ruotuun. 

Konekentän osastolta B355 löydät kasvintuotannon, talouden, energian, luomun ja Maa- ja kotitalousnaisten asiantuntijat. 

Kotieläinkentän osastolta E355 löydät ruokinnan, nurmen, leanin, tuotosseurannan, KPI-Avaimen sekä sika- ja lammastalouden asiantuntijamme. 

Nähdään Okrassa 4.-7.7.2018!

 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.