ProAgrialta uusi mobiilipalvelu - NäyteLinkki mobiili yhdistää lehmätiedon ja viivakoodipullon

06.07.2016

NäyteLinkki mobiili on ProAgrian uusin aplikaatio tuotosseurannassa oleville maitotiloille. Se yhdistää lehmätiedon ja tuotosseurannan näytepikareissa olevaan viivakoodiin. - NäyteLinkki mobiili mahdollistaa esikoodattujen pikarien käytön kaikenkokoisilla maitotiloilla, mikä helpottaa merkittävästi koelypsyn tekoa automaattilypsyssä ja muilla lypsyjärjestelmillä. Tällä hetkellä yli 40 % tuotosseurannan näytteistä otetaan esikoodattuihin pikareihin, kertoo kehityspäällikkö Sanna Nokka ProAgrian Keskusten Liitosta ja iloitsee suomalaisten maitoyrittäjien osaamisesta ja halusta ottaa uusia työtä helpottavia menetelmiä käyttöön.

NäyteLinkki nyt myös mobiilissa

NäyteLinkin mobiilisovellus lähettää koelypsyn maitonäytepullojen viivakoodeja suoraan puhelimesta tuotosseurantalaboratorioon. Sovellus käyttää viivakoodin lukemiseen puhelimen kameraa. Viivakoodi luetaan suoraan valitulle lehmälle ja samalla lehmälle voi lisätä tiineystestitilauksen. Tiineystestitilaus on käytössä Valion maidontuottajilla. Viivakooditiedot voi lähettää suoraan puhelimesta lehmäkohtaisesti tai koko karjan koodit kerralla.

Sovellukseen kirjaudutaan samoilla tunnuksilla, joilla kirjaudutaan ProAgrian verkkopalveluihin ja Minun Maatilani Ammu-ohjelmaan. - Tarjoamme tämän helppokäyttöisen sovelluksen, jotta kaikenkokoisilla karjoilla on mahdollisuus käyttää esikoodattuja pikareita ja helpottaa omaa työtään, kertoo Nokka, ja jatkaa, - Esikoodattujen pikarien käyttö tilalla vähentää virheiden mahdollisuutta ja ennen kaikkea vähentää työtä, kun tarroja ei enää tarvitse liimata tuotosseurantapikareihin.

Sovellus on ladattavissa Android- ja Windows-puhelimiin sovelluskaupasta. Sovellus on tuotosseurannan jäsenille maksuton. Jos sovellusta ei löydy Windows- kaupasta, on se ladattavissa tästä nettiosoitteesta.

Edelläkävijäsovelluksen toteuttaja on ProAgria Maatalouden Laskentakeskus Oy.

Lisätietoja

ProAgria Keskusten Liitto, kehityspäällikkö Sanna Nokka, puhelin 040 167 6363, sanna.nokka@proagria.fi

Jaa

Artikkelit

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.