ProAgria Itä-Suomi muodostuu

17.12.2018
Vas. Tarja Tervo, Kanuun maa- ja kotitalousnaisten pj. Anssi Sirviö ProAgria Kainuun hallituksen pj, Juha Eskelinen ProAgria Pohjois-Savon hallituksen pj, Kari Piironen ProAgria Pohjois-Karjalan hallituksen pj, Sirpa Lintunen, ProAgria Pohjois-Savon hallituksen varapj,

ProAgria Itä-Suomi muodostuu

ProAgria Kainuu, ProAgria Pohjois-Karjala ja ProAgria Pohjois-Savo allekirjoittivat yhdistymissopimuksen 7.12.2018.

 

Toimitusjohtajayhteistyön kautta vuoden 2017 alusta käynnistynyt yhteistyö eteni edustajistojen päätöksellä kohti yhdistymistä. Vuoden 2019 alusta kolmen keskuksen aluetta johdetaan yhtenäisesti yhdellä johtoryhmällä varmistaen asiakaspalvelun yhtenäisyys ja asiakastarpeen mukainen osaamisen ja resurssien kehittyminen. Hallinnollinen yhdistyminen tapahtuu vuoden 2020 alusta. 

Vuoden 2020 muodostuva ProAgria Itä-Suomen liikevaihto on n. 8,2 milj. € ja henkilöstöä on 135 henkilöä. Asiakkaina Kainuun, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueella on n. 4100 maaseudun yritystä. Jäsenistöä on yhteensä n. 8450 henkilöä ja 2050 yritystä.

Tiivistyvän yhteistyön tavoitteena on varmistaa asiakkaiden tarvitsemat asiantuntijapalvelut koko alueella. Yhteistyö kehittää monipuolista asiantuntijaverkostoa lähelle asiakasta. Yhdistyminen mahdollistaa myös paremmin asiantuntijoiden osaamisen kehittämisen alueen maatalouselinkeinon ja maaseudun vaativiin ja muuttuviin tarpeisiin. Lisäksi yhteistyön tavoitteena on toimintojen yhtenäistäminen sekä kustannustehokkuuden parantaminen ja samalla valmistautuminen toimintaympäristön ja asiakasrakenteen muutoksiin.

Toimitusjohtajayhteistyöllä käynnistynyt yhteistyön tiivistäminen alkoi ProAgria Kainuun johtaja Osmo Tiikkaisen siirtyessä eläkkeelle vuoden 2017 aikana ja ProAgria Pohjois-Karjalan vastuu toimitusjohtajuudesta siirtyi ProAgria Pohjois-Karjalan osalta kesällä 2018 toimitusjohtaja Eero Parviaisen jäädessä eläkkeelle.

Lisätietoja

Anssi Sirviö, ProAgria Kainuun hallituksen puheenjohtaja, puhelin 044 5863724
Kari Piironen, ProAgria Pohjois-Karjalan hallituksen puheenjohtaja, puhelin 040 5670022     
Juha Eskelinen, ProAgria Pohjois-Savon hallituksen puheenjohtaja, puhelin 0400 968502
Katri Kostamo, ProAgria Kainuun, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon toimitusjohtaja, puhelin 043 8251218

Kuvassa:Vas.  Tarja Tervo, Kanuun maa- ja kotitalousnaisten pj. Anssi Sirviö ProAgria Kainuun hallituksen pj, Juha Eskelinen ProAgria Pohjois-Savon hallituksen j, Kari Piironen ProAgria Pohjois-Karjalan hallituksen pj, Sirpa Lintunen, ProAGria Pohjois-Savon hallituksen varapj,  

 

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.