Maatalouskalenteri 2014 ilmestyy 5.12.2013

05.12.2013

ProAgria Maatalouskalenterissa on kalenterin lisäksi myös laaja ammattitieto-osuus. Ajankäytön hallinnassa ja toiminnan suunnittelussa auttavat päivyriosan runsaat muistiinpanotilat sekä kuluvan ja seuraavan vuoden vuosisuunnitelmat. Maatalouskalenteriin tutustuu vuosittain lähes puolet maatilayrittäjistä, joista lähes 90 % pitää sitä erinomaisena tai hyvänä työvälineenä. Pöytäkalenterin mukana tulee myös Viljelymuistiinpanot-taskukalenteri lohkokohtaisten muistiinpanojen tekemiseen.

Hanskaa hommat ja hyödynnä ammattitieto                         

Asiat pysyvät hanskassa, kun kirjaa ylös tärkeät asiat kalendaarioon tai muistiinpanosivulle. Viljelymuistiinpanot-taskukalenteriin voi tehdä kätevästi jo pellolla lohkokohtaiset muistiinpanot ja merkitä talteen sademäärät ja lämpötilat. Pöytäkalenterin päivyriosan muistilappuihin on koottu tärkeitä päivämääriä sekä johtamiseen ja tuotantoon liittyviä toimenpiteitä.

Kalenterissa on yli 90 sivua tiiviitä tietoiskuja johtamisesta, kasvintuotannosta, energiasta sekä kotieläin- ja metsätaloudesta. Uutuutena mukana on mm. säilörehun ja porsastuotannon tuotantokustannuslaskelmat, e-merkin kiinnitysohjeet sekä nautojen tiineysajan ja rehuvarastojen tilavuuden laskeminen.
Kattavasta osoitehakemistosta löytyvät alan yritysten ja yhteisöjen yhteystiedot.

Ulkoasu, hinta ja saatavuus

Maatalouskalenterin A5-kokoisessa pöytäkalenterissa on 246 sivua ja käytännöllinen kierresidonta. Viljelymuistiinpanot-taskukalenterin laajuus on 80 sivua. Kannet ovat mustaa, nahkaa jäljittelevää muovia. Kalenteripaketin hinta kustantajalta tilattaessa on 28 € (sis. alv), EAN 5700094605505. Pöytäkalenteri on saatavana myös keinonahkakansilla, joissa on säilytyslokeroja ja laadukas Ballograf Rondo -lyijytäytekynä hintaan 40 € (sis. alv), EAN 5700094605512. Hintaan lisätään lähetys- ja postimaksu. ISSN 0785-5133. Kirjastoluokka 67.

Julkaisuja voi ostaa useimmista ProAgria Keskuksista, kirjakaupoista ja kustantajalta ProAgria Keskusten Liitosta, puh. 020 747 2485 tai myynti@proagria.fi. Lisätietoja ja tilaukset myös verkkokaupasta: www.proagria.fi/julkaisut. Käytännön Maamiehen kestotilaajat saavat Maatalouskalenterin tilaajaetuna joulukuussa.
 

Maatalouskalenteri 2014:n tieto-osuus on saatavana myös sähkökirjana, joka ei sisällä kalendaarioita, vuosisuunnitelmia eikä viljelymuistiinpanoja. Myyntihinta on 28 € (sis. alv). Lisätietoja ja tilaukset: www.ellibs.fi  > E-kirjakauppa.

Lisätiedot

Lisätietoja, arvostelukappale- ja kansikuvapyynnöt: toimistosihteeri Heidi Aarnio, puh. 020 747 2442, heidi.aarnio@proagria.fi

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.