Maaseudun uudet bisnesmahdollisuudet esille – haku käynnistyy

06.07.2016

Maaseutu tarvitsee monialaista osaamista nyt ja tulevaisuudessa kehittyäkseen. Maaseudun Kasvupolku® tarjoaa mahdollisuuden pölyttää omia ajatuksia ja hankkia uutta osaamista yritykseesi. Kasvu vaatii käsipareja – kaikkea ei tarvitse tehdä itse. Maaseutu tarjoaa paljon yrittämiselle, nyt on aika tarttua mahdollisuuksiin!

Maaseudun Kasvupolun kumppanit haluavat kannustaa sinua hakemaan uusia ideoita, ajatuksia sekä innovaatioita maaseudulla yrittämiseen. Yrityksesi voi olla jo pidempään toiminut tai vasta keksitty idea - Kasvupolulle ovat tervetulleita kaikki, jotka hyödyntävät maaseudun palveluita.

Maaseudun Kasvupolku® 2016 käynnistyy, Kasvupolulle valitaan 15 suurimman kasvupotentiaalin omaavaa, maaseudulta ponnistavaa yritystä, jotka saavat kahden päivän ajan maksutonta sparrausta Suomen liike-elämän asiantuntijoilta. Nämä kokeneet myllärit auttavat yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja. Olemme mukana hakemassa ja sparraamassa maaseudun kasvuyrityksiä.

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparrauskilpailu. Se on kansanliike, joka tuo kasvun kaikkien ulottuville. Se valjastaa maan parhaat asiantuntijat, näkemyksellisimmät sijoittajat ja kokeneimmat yrittäjät pohtimaan juuri sinun yrityksesi kasvun mahdollisuuksia.

Maaseudun Kasvupolku® -finalistit esittäytyvät Farmari-näyttelyssä 2017, Seinäjoella 14. – 17.6.2017.

Lue enemmän Maaseudun kasvupolusta ja haun käynnistymisestä tästä ja koko KasvuOpenista tästä

Katso aikaisempien osallistujien kokemuksia tästä

Jaa

Artikkelit

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.