Farmari ja Okra sopivat kesämaatalousnäyttelyiden rytminvaihdoksesta

21.02.2018

Farmari Maatalousnäyttely ja Okra Maatalousnäyttely ovat sopineet keskenään molempia hyödyttävästä rytminvaihdoksesta siten, että Farmari järjestetään jatkossa parillisina vuosina ja Okra parittomina vuosina. Farmari ja Okra elävät ajan hermolla ja rytminvaihdos tehdään näytteilleasettajien toivomuksesta. Vuosien varrella on aikaisemminkin muutettu useasti rytmiä tarpeiden mukaisesti.

Okra Maatalousnäyttely pidetään tänä vuonna 4.-7.7.2018 ja seuraava Okra siirtyy yhdessä sovittuun rytmiin pidettäväksi parittomina vuosina. Vuonna 2019 Okra järjestetään 3.-6.7.2019 Oripään lentokentällä, vilja-Suomessa. Oripäänkankaalla oleva lentokenttä sopii hyvin näyttelyn pitopaikaksi. Kiitoteiden lisäksi kulkukäytävät on asfaltoitu. Parkkipaikat ovat näyttelyalueen vieressä ja viidestä sisääntuloportista pääsee suoraan näyttelyalueelle. Näyttelyn ravintoloissa on 3 000 istumapaikkaa. OKRA on tunnettu konenäyttelynä, josta löytyy myös eläinosasto.

Seuraava Farmari Maatalousnäyttely järjestetään Mikkelissä heinäkuun alussa vuonna 2020. Tapahtuman järjestämisestä vastaa ProAgria Etelä-Savo. Farmari rakentuu Mikkelissä täysin uudistuneelle näyttelyalueelle, joka sijaitsee Kalevankankaalla. Alue on kompakti urheilupuistomainen kokonaisuus ja etäisyydet siinä ovat lyhyet. Uuden alueen keskipisteenä tulee olemaan parhaillaan rakenteilla oleva Saimaa Stadiumi Areena. Laajat ja päällystetyt ulkoalueet antavat uudet mahdollisuudet näyttäville ulko-osastoille.

Lisätietoja

ProAgria, toimitusjohtaja Juha Nuutila, puhelin 0500 705 060, juha.nuutila@proagria.fi ja johtaja Heikki Pahkasalo, puhelin 040 5834 890, heikki.pahkasalo@proagria.fi

Okra-näyttelypäällikkö Jukka Isotalo 0400 531955, info@okramaatalous.fi

Mikä on Okra?

Okra järjestetään Varsinais-Suomessa, 1300 asukkaan Oripään kunnassa. Okra on sloganinsa mukainen ”se oikea maatalousnäyttely”. Okran historia alkoi 1982 pidetystä konehuutokaupasta. Nyt Okra on Pohjois-Euroopan suurimpia maatalousnäyttelyitä. Näytteilleasettajia on yli kymmenestä maasta, ja koneita tai palveluita tarjotaan kaikista maanosista. Se järjestetään 2019 vuodesta alkaen parittomina vuosina.

Mikä on Farmari?

Farmari-maatalousnäyttely on aito ammattinäyttely, joka tarjoaa asiaa ja elämyksiä. Se on myös maatalousalan ammattilaisten ja kuluttajien kohtaamispaikka. Farmarista onkin sanottu, että se on maatalouden ja maaseudun suurkatselmus. Aiheiltaan Farmari koostuu kokonaisuuksista: ammatti, tieto, taito, maku, vapaa-aika ja tori. Farmarin ehdottomia vetonauloja ovat koneosasto ja sen uutuudet, ammattilaisten koostama näyttävä kotieläinosasto ja vahvat tieto-osastot. Ruoka ja erityisesti suomalainen ruoka on aina tärkeällä sijalla Farmarissa. Farmari järjestetään joka toinen vuosi parillisina vuosina. www.farmari.net

Jaa

Ajankohtaista

Asiantuntijat

Hae asiantuntijaa

Kaikki asiantuntijat

  • Sähköinen kasvinsuojelututkinto nyt verkossa - också på svenska
    Hyväksytyn suorituksen jälkeen todistus heti sähköpostiisi | Efter prestationen intyg direkt till e-posten
  • Tilaa palvelu
    Hyödynnä osaamisemme johtajuuteen, tuotantoon ja yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä ratkaisuissa.